2016. március 2., szerda

Melódin étterem, ahol a különböző étel allergiásokra is gondolnak.

Sziasztok!

A 13. kerületben a Róbert Károly körúton található a Melódin Étterem(7:30-15:30) (nem nevezném kimondottan étteremnek inkább egy étkezdének, én még csak ebben jártam.) http://www.melodin.hu/
(Mivel ez egy lánc, úgy tudom hogy a városban több ponton is felelhető, viszont nem tudom mennyire egységesen ellátott azt viszont igen, hogy nem mindegyik egysége nyitott.)
Mivel én már egy ideje igyekszem tej,glutén és cukormentesen étkezni imádom, hogy a munkahelyem közelébe találtam egy olyan helyet ahol erre gondolnak és ahol fellelhető olyan táplálék, ami ebbe az életmódba beilleszthető.

Egy napi étlap szemléltetésképpen:

Ebben az étteremben a táblára felírják a választékot és mellette jelölik, hogy tejmentes, cukormentes, gluténmentes, tojásmentes, vagy egyszerre több jelölés is van az étel mellett, amiből a betévedő informálva van, hogy éppen mi az amit ehet és mi az amit nem.
http://www.melodin.hu/egeszsegtudatos-taplalkozas

Reggel is betérhet az ember akkor is akad jó pár reggelirevaló: Chiamag puding(332 Ft), Tápiókapuding(332 Ft), Csokis-banános paleolit sütemény(312 Ft), Cukormentes zabsütik, Paleolit magos-répás süti, Karácsony előtt paleo pozsonyi kifli. De ebéd utáni desszert is mindig akar: Paleolit sütemények, Paleo kókusz és csokigolyók, Paleo somlói galuska(511 Ft).



Szép Napot nektek, remélem hasznos volt az információ azok számára akik meg vannak lőve, hogy ételallergiásan hova is menjenek enni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése